Rnse navi glupieje

Awatar użytkownika
Misiek
Administrator
Administrator
Posty: 3112
Rejestracja: sobota, 20 marca 2010, 16:19
imie: Marcin
Marka: audi
Model: 90 B3
poj. Silnika: 2200
kod silnika: kv
Rocznik: 1989
Lokalizacja: Gadnsk/Cardiff
Kontakt:

Rnse navi glupieje

Post autor: Misiek » piątek, 12 sierpnia 2016, 18:19

Jak w temacie od jakies czasu mam problem z navi miala czasem odchyly ale teraz to juz w ogole

Nie wem czy to antena gpsu czy cos z radiem

Radio to 2011 w gore rnse z s3

Obrazek

Wedle niej mam najszybsza amfibie w cardiff

A3 8L tdi oem+ stage 3 167bhp on the wheels (sold ;( )
A4 avant b6 tdi oem+ 170bhp
A4 saloon b6 tdi oem+ 140bhp
A4 saloon B5 v6
Land Dover Discovery 300tdi oem+
Skoda Octavia mk1 elegance tdi 400k mil
Skoda Octavia mk1 ambient tdi 280k
Pozdrawiam misiek.
MY RIDE - KLIK Niebieski MY RIDE - KLIK Czarny

Obrazek - A3
Obrazek - Niebieski
Obrazek - Czarny
TorSen Potega Szos !!! i nie tylko

Awatar użytkownika
Zygi
Administrator
Administrator
Posty: 2251
Rejestracja: sobota, 24 kwietnia 2010, 20:12
imie: Zygi
Marka: COOO
Model: A3 8P
poj. Silnika: 2000
kod silnika: BKD
Rocznik: 2004
Lokalizacja: Portishead
Kontakt:

Re: Rnse navi glupieje

Post autor: Zygi » środa, 31 sierpnia 2016, 22:54

moze aktualizacja firmware?

-- 31 sie 2016, o 22:54 --

działa?
Nie bądź burakiem -
wesprzyj klub Piątakiem!

Wesprzyj Nas!
the harder you work the less you get paid!!!
Obrazek

Awatar użytkownika
Misiek
Administrator
Administrator
Posty: 3112
Rejestracja: sobota, 20 marca 2010, 16:19
imie: Marcin
Marka: audi
Model: 90 B3
poj. Silnika: 2200
kod silnika: kv
Rocznik: 1989
Lokalizacja: Gadnsk/Cardiff
Kontakt:

Re: Rnse navi glupieje

Post autor: Misiek » czwartek, 1 września 2016, 23:03

Niestety

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pozdrawiam misiek.
MY RIDE - KLIK Niebieski MY RIDE - KLIK Czarny

Obrazek - A3
Obrazek - Niebieski
Obrazek - Czarny
TorSen Potega Szos !!! i nie tylko

Awatar użytkownika
Zygi
Administrator
Administrator
Posty: 2251
Rejestracja: sobota, 24 kwietnia 2010, 20:12
imie: Zygi
Marka: COOO
Model: A3 8P
poj. Silnika: 2000
kod silnika: BKD
Rocznik: 2004
Lokalizacja: Portishead
Kontakt:

Re: Rnse navi glupieje

Post autor: Zygi » sobota, 3 września 2016, 18:41

moze jakis hard reset lub sprobuj jakas inną GPS antene
Nie bądź burakiem -
wesprzyj klub Piątakiem!

Wesprzyj Nas!
the harder you work the less you get paid!!!
Obrazek

Awatar użytkownika
Misiek
Administrator
Administrator
Posty: 3112
Rejestracja: sobota, 20 marca 2010, 16:19
imie: Marcin
Marka: audi
Model: 90 B3
poj. Silnika: 2200
kod silnika: kv
Rocznik: 1989
Lokalizacja: Gadnsk/Cardiff
Kontakt:

Re: Rnse navi glupieje

Post autor: Misiek » sobota, 3 września 2016, 18:42

Reset nic nie daje narazie nie mam jaksu na zabawy z antenami

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pozdrawiam misiek.
MY RIDE - KLIK Niebieski MY RIDE - KLIK Czarny

Obrazek - A3
Obrazek - Niebieski
Obrazek - Czarny
TorSen Potega Szos !!! i nie tylko

Awatar użytkownika
Misiek
Administrator
Administrator
Posty: 3112
Rejestracja: sobota, 20 marca 2010, 16:19
imie: Marcin
Marka: audi
Model: 90 B3
poj. Silnika: 2200
kod silnika: kv
Rocznik: 1989
Lokalizacja: Gadnsk/Cardiff
Kontakt:

Re: Rnse navi glupieje

Post autor: Misiek » piątek, 30 września 2016, 22:32

Nowa antena nic nie pomogla

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pozdrawiam misiek.
MY RIDE - KLIK Niebieski MY RIDE - KLIK Czarny

Obrazek - A3
Obrazek - Niebieski
Obrazek - Czarny
TorSen Potega Szos !!! i nie tylko

ODPOWIEDZ